За сватбите

ЗА ПЪРВИ ПЪТ Камен Донев гостува в Ямбол със зрелищния си спектакъл „За сватбите“

БИЛЕТИ ВЪВ ФОАЙЕТО НА ЗАЛАТА НА ОБЩИНА ЯМБОЛ И В МРЕЖАТА НА EVENTIM

КАСАТА Е ОТВОРЕНА И РАБОТИ ВСЕКИ ДЕЛНИЧЕН ДЕН С РАБОТНО ВРЕМЕ ОТ 09:30 ДО 17:30ч.

ТЕЛЕФОН ЗА РЕЗЕРВАЦИИ:0876694083

Феноменалният спектакъл „За сватбите“ на Камен Донев ще бъде представен в Ямбол на 22 май, в зала „Диана“. Култовият режисьор, драматург, актьор и хореограф е сред най-обичаните от ямболската публика гостуващи театрални дейци, за което свидетелстват множеството представления на негови спектакли - „За всеобщата просвета“ и „За народното творчество“.

Миналата година именно в Ямбол бе първото представяне на концерта „Македонски песни“, веднага след премиерата му в зала 1 на НДК.Поставянето на ямболска сцена и на „сватбите“ специален жест на режисьора към ямболската публика и е посветено на Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост - 24 май.„Песни, танци и истории из балканските земи ЗА СВАТБИТЕ!“ е сред най-грандиозните и впечатляващи театрални продукти в България. В

спектакъла главната роля е поверена на смеха и забавлението, но и на истински важните неща в живота, онези, които ни карат да се замислим и да отворим очите си. Както казва самият Камен Донев: „…Ами, сватбата, Райне, е просто една метафора … символ на градежа. Защото в живота първо ти дават, а ти, ако си умен, вземаш… после с наученото създаваш и ти на свой ред… и най-подир трябва да започнеш и ти да даваш… а ако във всичката тая работа няма любов, значи си живял напусто. Бил си единсебелюбец.“

Камен Донев е единственият актьор в България, който препълни пет пъти зала „Арена Армеец”, именно със спектакъла „За сватбите!”. Ямбол е сред малкото градове, в които той ще бъде представен извън столична сцена.

Събитието се реализира с подкрепата на обшина Ямбол.

Билети могат да бъдат закупени от мрежата на „Ивентим“, както и от билетната каса във фоайето на Голямата зала на община Ямбол или да бъдат заявени на тел. 0876 694 083.

Event Properties

Начало на събитието 22-05-2019 19:30
Край на събитието 22-05-2019 22:00
Капацитет Unlimited
Регистрирани 0
Цена Билети всеки делничен ден от 10:00-18:00ч. във фоайето на залата на община Ямбол
Location Зала Диана
We are no longer accepting registration for this event