Кои сме ние

blog1.jpg
Промоутърска агенция Star Productions е създадена през 2015 година. Фирмата бързо се налага като фаворит в региона при организирането на концерти на български и чужди изпълнители, театрални и оперни представления, фестивали.

Благодарение на Star Productions жителите и гостите на Ямбол се докоснаха до творчеството на Камен Донев, Асен Блатечки, Васил Михайлов, Мариус Куркински, Силвия Лулчева, Захари Бахаров, Владо Карамазов, Юлиян Вергов, Диана Любенова, редица известни български артисти, певци и музиканти.

Бирфест Ямбол

От 2015 година съвместно с община Ямбол Star Productions организира традиционния Бирфест, който се провежда в Градския парк. В рамките на фестивала гости на откритите сцени са много български известни музиканти, певци и групи, както и изгряващи такива.

Интересът към фестивала отдавна надскача рамките на Ямбол и региона и превръща фестивала в любимо място и за гости от съседните области.

Кетъринг и партита

Фирмата организира и фирмени и частни партита, като бързо се наложи като лидер в региона. Предлаганите кетъринг услуги са на много високо ниво, а благодарение на промуотърската дейност на Star Productions клиентите винаги могат да разчитат на качествени групи и певци, които да се грижат за доброто им настроение.

Защо ние

Защо Star Productions?

Защото зад нас са десетки организирани концерти на български и чуждестранни певци, музиканти и групи.

Защото за нас е един невероятен Бир Фест Ямбол.

Защото зад нас са десетки организирани театрални представления.

Защото зад нас е раздвиженият културен живот на един областен град.

Защото зад нас са хиляди доволни зрители и клиенти.

blog3.jpg

За Star Productions

Промоутърска агенция Star Productions е създадена през 2015 година.

Фирмата бързо се налага като фаворит в региона при организирането на концерти на български и чужди изпълнители, театрални и оперни представления, фестивали.

Контакт с нас

ул. Александър Стамболийски 6

8600 Ямбол

Телефони:

046 620 292

0876 694 083

0896 847 306

Пишете ни на: contact@star-pr.com