Новини

Previous Next

Иън Пейс в интервю преди концерта си в Ямбол: „Дийп Пърпъл“ е на 100% истинския живот!“

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

„Дийп Пърпъл продължава да бъде една от най-успешните банди за милиони хора по света, защото няма нищо скрито, няма измама, а просто сме петима души, които се случи така, че сме доста добри музиканти, които се качват заедно на сцената и поднасят своята музика. Дийп Пърпъл представлява на 100% истинския живот“. Това споделя култовият барабанист Иън Пейс в специално интервю дни преди концерта си в Ямбол. Тази събота, 28 октомври, легендарният дръмър ще представи за българската публика проекта си “Deep Purple`s Night” с всички най-велики парчета на групата.

„Идвам от поколение, което създаде това, което все още се свири и се нарича рокендрол. Смятам, че онова, което правихме, е много по-интересно от това, което става сега“, коментира още в аудио интервюто си топ барабанистът. Освен мнението си за рок-сцената в момента, Иън Пейс споделя и интригуващи лични теми като влечението си към риболова, каноничната за всеки англичанин пристрастност към футбола и крикета. „Харесвам хора, които вършат неща, които са им интересни и тогава те ги правят със сърцето си, а не с главата... Ако не се занимавах с музика, щях да се опитам да бъда архитект“, разказва още легендата. Споделя и как се е разминал с шанса си да свири на една сцена с Джими Хендрикс – рок-иконата, за когото казва, че е един от музикантите, с които е искал да свири, но не е успял.

„Това, което ме вдъхновява да продължавам да свиря е същото онова удоволствие, което изпитвах още като дете и което все още изпитвам 55 години по-късно“, разказва Иън Пейс. По думите му изключително важно е за един музикант да има чести изяви на сцената и той се придържа към това свое верую. Концертът му в Ямбол е в паузите между участията в световното турне на „Дийп Пърпъл“ и ще се реализира с приятелите му от „Sainted Sinners“.

„Спомням си като идвахме в България за първи път вълнението, което изпитвахме от обратната връзка, която ни даваше публиката, поради факта, че толкова много години сме свирили на Запад и беше невъзможно да свирим пред хората от Източна Европа“, припомня си още култовият барабанист. Посланието, което отправя към българските фенове преди участието си Ямбол е да се наслаждават на живота и на музиката.

Пълният запис на интервюто с рок-легендата Иън Пейс ще бъде излъчен на 26 октомври, четвъртък, от 13.30 часа, в предаването с водещ Елена Розберг по радио Z-Rock – основен медиен партньор на събитието.

Началото на концерта “Deep Purple`s Night” – All Greatest Hits е от 20.00 часа, в спортна зала „Диана“ в Ямбол. Билети все още могат да се закупят от мрежата на „Ивентим“ и от касата на Община Ямбол.

Календар събития

Април   2024
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

За Star Productions

Промоутърска агенция Star Productions е създадена през 2015 година.

Фирмата бързо се налага като фаворит в региона при организирането на концерти на български и чужди изпълнители, театрални и оперни представления, фестивали.

Контакт с нас

ул. Александър Стамболийски 6

8600 Ямбол

Телефони:

046 620 292

0876 694 083

0896 847 306

Пишете ни на: contact@star-pr.com