В подобен дух върви текста на постановката „Малко комедия“ (режисьор Борислав Чакринов) с участието на талантливото актьорско трио Асен Блатечки, Койна Русева и Калин Врачански, която театрална къща Viva Arte и Star Productions представиха на ямболска сцена тази вечер.

Съмненията относно верността на жените се изразяват именно от героя на Асен Блатечки във втората пиеса от двата чехови текста,  комбинирани в „Малко комедия“. В тази част двамата герои (Асен Блатечки и Койна Русева) се сблъскват в абсурден  спор за любовта – кой е по-верен и постоянен – мъжът или жената. В увлечението си за надмощие един над друг те дори се предизвикват на дуел, но както всички комедии, така и тази завършва с щастлив край.

Първата част от постановката също ни показва двама млади, които се борят с опърничавостта си, за да намерят път един към друг и към любовта. Дъщерята на руски земевладелец и техният съсед (в ролите Койна Русева и Калин Врачански) почти до края не осъзнават колко са крехки човешките взаимоотношения и не се борят достатъчно за любовта си.

Нишката, която свързва двете пиеси в едно смислено цяло е точно тази – на любовта. А безспорният талант на трима от най-добрите български актьори днес подчертава смешката, изкусния хумор и в резултат публиката нямаше друг избор, освен да се смее от сърце.

За Star Productions

Промоутърска агенция Star Productions е създадена през 2015 година.

Фирмата бързо се налага като фаворит в региона при организирането на концерти на български и чужди изпълнители, театрални и оперни представления, фестивали.

Контакт с нас

ул. Александър Стамболийски 6

8600 Ямбол

Телефони:

046 620 292

0876 694 083

0896 847 306

Пишете ни на: contact@star-pr.com